Increase sales with wifiFront's member cardsNyckeln för varje förening som vill ha en inspirerande och energifylld verksamhet är att administrationen och kontakten med medlemmarna fungerar väl. Det gör det med appen wifiFront. Den är enkel, smidig och lättskött. Med wifiFront skapar du en direkt informationskanal till dina medlemmar. Denna kanal ger många möjligheter till förbättringar och besparingar.

Ett exempel är vårt webbaserade medlemsregister
Ett aktuellt medlemsregister är hjärtat i alla föreningars verksamhet. Med wifiFront kan tryckkostnader av medlemskort ersättas med vår app vilket också är gynnsamt för miljön. Du väljer själv vilka och hur många personer som ska ha tillgång till medlemsregistret och med vilka rättigheter. Medlemmarna kan själva alltid uppdatera sina egna uppgifter, anmäla sig till event och betala online. Det ger en bättre och enklare registerhantering och marknadsföring, helt enkelt. Vi utvecklar hela tiden strukturer och rutiner så att de fungerar i det nya digitala landskapet.

Nedan visas några av wifiFronts möjligheter idag. Vi tror att vi har en mycket användbar produkt idag men hoppas samtidigt att vi tillsammans med er (våra kunder) och er erfarenhet kan skapa framtida nyttiga nya funktioner tillsammans med er.
Ljusdals Bandyklubb ordförande Ulf Cigén beskriver nedan nyttan och besparingarna wifiFront möjliggjort för Ljusdals Bandyklubb och dess medlemmar

"Vi har successivt infört appen under pågående säsong. Framförallt underlättar den för medlemmarna. Vår medlemskontakt blir mycket enklare och bättre. Vi ser också flera stora möjligheter att både spara och tjäna pengar med wifiFront-konceptet. T ex kan vi ersätta tryckning av medlemskort med ett digitalt kort och QR-kod i telefonerna. Kallelser, påminnelser och andra utskick kan vi numera göra elektroniskt närsomhelst. Mycket intressant är också "push- och SMS-funktionerna" som vi kan använda för att öka publikintresset inför matcher och event. Vi kan också öka intresset från våra sponsorer genom att de kan få egna utskick eller annonsplatser i appen via oss."

Tycker du/ni vår app verkar intressant erbjuder vi er att kostnadsfritt testa vår app under några månader så att ni i er egen organisation kan utvärdera nyttan och se de besparingar wifiFront möjliggör för er förening.

Lars Wendelstam
Marknad, Alwize AB
lars.wendelstam@alwize.com
070-788 10 26

Här kan du testa appen lite. Använd mobilen, tryck här och betala 3 SEK med Swish -:) och du blir demomedlem